Вицепрезидентът Камала Харис се обърна към социалните медии, за да

...
Вицепрезидентът Камала Харис се обърна към социалните медии, за да
Коментари Харесай

Камала Харис възхвалява „безпартийния служител на допитването“, което незабавно има обратен ефект, когато хората научат кой е той

Вицепрезидентът Камала Харис се обърна към обществените медии, с цел да похвали напъните на работещите в допитванията на фона на първичните президентски избори и единствено месеци преди изборите Избори през 2024 година, само че похвалните й забележки бързо имаха противоположен резултат.

„ Нашата народна власт не би могла да действа без безпартийни гласоподаватели като Васу и Роб, които срещнах в Джорджия. Президентът Байдън и аз ви благодарим и ви поддържаме “, тя сподели във вторник X, споделяйки фотография, на която наподобява, че слуша Васу Абхираман.

Вместо да приветства „ безпартиен “ анкетьор, бележките на общността на X незабавно маркираха туита с спомагателен подтекст, който читателите „ може да желаят знам “, в това число че Абхираман в действителност е демократичен бранител, който предизвиква прогресивното придвижване.

„ „ Непартийният допитващ служащ “ вляво е Васу Абхираман, чиновник в левия Алианс за правдивост и някогашен на ACLU Джорджия ", гласи уведомление в туита на Харис.

Биографията на Абхираман на уеб страницата н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР