Вицепрезидентът Камала Харис се обърна към социалните медии, за да

...
Вицепрезидентът Камала Харис се обърна към социалните медии, за да
Коментари Харесай

Камала Харис възхвалява „безпартиен служител на допитването“, веднага има обратен ефект, когато хората научат кой всъщност е той

Вицепрезидентът Камала Харис се обърна към обществените медии, с цел да похвали напъните на гласоподавателите, на фона на първичните избори за президент и единствено месеци преди изборите през 2024 година, само че нейните похвални забележки бързо имаха противоположен резултат.

„ Нашата народна власт не би могла да действа без безпартийни изборни служащи като Васу и Роб, които срещнах в Джорджия. Президентът Байдън и Благодарим ви и ви поддържаме “, сподели тя във вторник X, споделяйки фотография, на която се появява, с цел да слуша Васу Абхираман.

Вместо да приветства „ безпартиен “ анкетьор, бележките на общността на X незабавно маркираха туит с спомагателен подтекст, който читателите „ може да желаят да знаят “, в това число че Абхираман в действителност е демократичен бранител, който предизвиква прогресивното придвижване.

„ „ Безпартийният допитващ служащ “ вляво е Васу Абхираман, чиновник в левия Алианс за правдивост и преди този момент на ACLU Джорджия “, гласи известие в туита на Харис.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР