Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че подкрепата на БСП за президента

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че подкрепата на БСП за президента
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Подкрепата на БСП за президента никога не е намалявала

Вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи, че поддръжката на Българска социалистическа партия за президента Румен Радев в никакъв случай не е намалявала. Йотова участва на откриването на паметна плоча в Пещера на журналиста и притежател на организация „ Фокус “ Красимир Узунов , който умря на 25 февруари 2019 година
На церемонията участва и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева , съгласно която следва „ една кална предизборна акция “.
Илияна Йотова съобщи, че Българска социалистическа партия е подредена партия със сериозен правилник и с номинации, които се вършат от структурите. По нейни наблюдаване обаче, президентът Румен Радев продължава да получава поддръжката на социалистите:
„ Да, тъкмо по този начин е, за всичките тези 4 години, аз не съм усетила поддръжката за мен и за господин Радев да е намаляла ни минимум. Напротив, в най-трудните моменти, тази поддръжка доста ни е пособия “.
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, която също бе в Пещера, предвижда кална предизборна акция: „ Очаквам кална акция, само че ние няма да изневерим на себе си, ще бъдем положителни, ще описваме, какво сме създали, с цел да си признаем грешките. Повече положителни послания. За мен е задоволство, че успяхме ние, без Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които не влизаха в зала и се опитваха непрестанно да провалят кворума, да организираме по този начин, че събранието да работи “.
Кандидатдепутатските листи на ГЕРБ ще бъдат оповестени през почивните дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР