Вицепрезидентът Илияна Йотова посети разградската болница, за да се информира

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова посети разградската болница, за да се информира
Коментари Харесай

Арестуваха шофьора на тира от тежката катастрофа край Разград, карал с несъобразена скорост

Вицепрезидентът Илияна Йотова посети разградската болница, с цел да се осведоми персонално за положението на потърпевшите при злополуката край Разград. Тя е патрон на Осмия капански събор в село Садина и откакто научила за пътния случай със 17 души от село Срацимир, незабавно тръгнала към Разград.
Илияна Йотова, дружно с окръжния прокурор Тихомир Тодоров, е разговаряла с потърпевшите и с лекарите, след което отпътува от Разград.
Най-тежко е положението на 81-годишния дядо Еньо от Срацимир, който е в кома, със съчетани контузии и заплаха за живота. Останалите потърпевши са контактни, с разнообразни фрактури и пострадвания, заяви окръжният прокурор на излизане от болничното заведение. По неговите думи Йотова е предложила да окаже помощ и е попитала има ли потребност от кръводаряване, само че лекарите са декларирали, че разполагат с всичко належащо.
Водачът на тира - 48-годишният П.С. от Разград, е арестуван, защото е карал с несъобразена с пътните условия скорост, посочи Тодоров, представен от Българска телеграфна агенция.
Тежката злополука, която затвори пътя от Разград за Благоево, стана малко след 10.00 ч. през днешния ден. Микробус "Форд Транзит " със силистренска регистрация и разградски тир се удариха челно на един от завоите към местността "Пчелина ". В буса, каран от 57-годишния П.Ш., пътували 17 души - пенсионери от силистренското село Срацимир, които отивали на събор в поповското село Садина. При конфликта бусът се преобърнал в крайпътното дере. Всичките 18 души /с водача/ бяха откарани в Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Разград.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР