Вицепрезидентът Илияна Йотова е била изненадата, че в НС не

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова е била изненадата, че в НС не
Коментари Харесай

Вицепрезидентът: България има нужда от стабилно мнозинство и правителство

Вицепрезидентът Илияна Йотова е била изненадата, че в Народно събрание не е имало полемика по препоръчаната от Политическа партия декларация, преди да бъде отхвърлена.  

" Това е неточност, тъй като в тези четири рамкови целта имаше доста неща, за които беше значимо да чуем какви са позициите на другите парламентарни групи. В мен остана усещането, че има сделка да няма такава полемика ", сподели Йотова в ефира на NOVA NEWS.

" Необяснимо за мен е по какъв начин парламентарната група, която е излъчила претендент за министър-председател, която инициира и предлага тази декларация, не е осигурила всички свои народни представители в зала. Как да си го разбираем това?  Защото не са заинтригувани, не одобряват текста или авансово е решено, че декларацията е направена по този начин, че да не успее и да не бъде гласувана с болшинство? Това води до извода, че Политическа партия не желаят държавно управление в това Народно събрание и се готвят за избори ", разяснява Йотова.

Тя е безапелационна, че е по-добре да има постоянен кабинет.

По думите й България има потребност от устойчиво болшинство и държавно управление, с цел да се решат извънредно значими въпроси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР