Вицепрезидентът Илияна Йотава заяви, че критиките и огънят, които се

...
Вицепрезидентът Илияна Йотава заяви, че критиките и огънят, които се
Коментари Харесай

Йотова: Очаквам НС да гласува отново предложението за референдум срещу еврото

Вицепрезидентът Илияна Йотава съобщи, че рецензиите и огънят, които се хвърлят по президентската институция, целят да скрият от българското общество какви задължения е поело държавното управление пред украинския президент Володимир Зеленски.

По думите ѝ по време на срещата в президентството, президентът Румен Радев за следващ път е удостоверил позицията, която неведнъж е изразявал, в това число и на Срещата на върха в Брюксел.

Според Йотова след визитата на Володимир Зеленски има сериозен мотив за терзание и това е неяснотата, какво тъкмо е контрактувано и дадено да бъде изпратено като помощ, по време на срещата му с българското държавно управление, която беше закрита за медиите.

„ Единият приказва за това, че ще дадем всичко на Украйна, като се изключи самолетите, а другият споделя, че ние ще дадем това, което можем “, разяснява тя.

По мотив вчерашното отменяне от депутатите на референдума против еврото, вицепрезидентът отхвърли да разяснява аргументите, които са съдействали за това решение, само че съобщи, че чака той още веднъж да бъде гласуван в пленарна зала.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР