Вицепремиерката Калина Константинова, която преди седмица бе засечена заедно с

...
Вицепремиерката Калина Константинова, която преди седмица бе засечена заедно с
Коментари Харесай

ПРОМЯНАТА: В Министерски съвет пръскат по 270 лв. на ден за екзотични плодове по идея на вицето Калина Константинова

Вицепремиерката Калина Константинова, която преди седмица бе засечена дружно с целия кабинет на кино в мола, хваната предизвикателно за задните елементи от своя брачен партньор, прави апетитно дупе с екзотични плодове за по 270 лв. дневно в Министерския съвет.

Такива фактури за изхарчени от Константинова пари на данъкоплатеца засичат потресени на " Дондуков " 1.

Според тях всекидневно в Министерски съвет се доставят екзотични плодове, за които държавното управление заплаща по 270 лева дневно. Средствата, несъмнено, идват от джоба на данъкоплатеца, а не от заплатите на премиера и вицепремиерите му, които се любуват на вкусните плодове.

Служителите в Министерския съвет са възмутени от наглото държание на дамата, която точи секирата на 30% от администрацията съгласно заричанията на другия вицепремиер Асен Василев, по-известен като Кокорчо, който през последните дни взриви работодателите с просташките си изявлението си, че " некомпетентни работодатели " са причина да ниските заплати в България.
свързани новини86877на 22.01.2022393261на 22.01.2022
Именно Константинова е тази, която ще реже главите на държавните служители в Министерския съвет. Тя вършеше същото и като съветничка на скоропостижно изпратената за дипломат в Израел представителка на кръга на подсъдимия олигарх Ива Прокопиев към Бойко Борисов - Румяна Бъчварова.

Палавата вицепремиерка е натрупала сериозна маса напрежение против себе си измежду чиновниците на " Дондуков " 2 и поради разюзданото връзки към бюджетните средства, които харчи с цел да се поддържа свежа и апетитна, и поради прекомерно предизвикателния метод, по който се облича за съвещанията на Министерския съвет.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР