Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата

...
Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата
Коментари Харесай

Ска Келер дава Валери Симеонов на съд?

Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила още веднъж е на път да попадне в епицентъра на гръмък скандал, този път с интернационален привкус.

Преди няколко часа стана ясно, че съпредседателят на Групата на Зелените в Европейския парламент Ска Келер се готви да заведе дело против вицепремиера и водач на НФСБ. Припомняме, че преди към месец от НФСБ пуснаха декларация, която бе озаглавена "Да намажем ските на Ска Келер ". Тогава от партията желаеха Министерство на външните работи неотложно да разгласи Келер за личност нон грата, както и да я експулсира от България "с камионетка до Капъкуле ". Според НФСБ Келер, която била "нагла и самонадеяна персона ", приключила "университета "Шабанчъ " в Истанбул ", е "каканижела " с "очевидно несъответстващ тип " пред "услужливите български медии " за "оставка на български министър " и "отмяна на решение на суверенното българско държавно управление ". Наложи се премиерската пресслужба персонално да сервира извиненията на Ска Келер, за тушира абсурда.

По-рано през днешния ден лекари също изрекоха своето удивление от желанието на вицепремиера Симеонов да упорства за връщане на тютюнопушенето в местата за хранене. Медиците са втрещени, че вицепремиер на европейска страна желае да бъде възобновен тежък недостатък, който води до необратими болести, написа Блиц.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР