Вицепремиерът Валери Симеонов се самозабрави и премина границата в този

...
Вицепремиерът Валери Симеонов се самозабрави и премина границата в този
Коментари Харесай

Политолог: Валери Симеонов се самозабрави! Той е като оставено без надзор дете

Вицепремиерът Валери Симеонов се самозабрави и мина границата в този случай. Той е като едно дете, оставено без контрол. Постепенно неговата хлапащина ескалира – като се стартира от блъскането на една жена на границата до това извънредно несвоевременно изявление, съобщи в утринния блок на Нова телевизия политологът доцент Стойчо Стойчев във връзка изявлението на Симеонов за майките на деца с увреждания - "кресливи дами " и майки на "уж заболели деца ".
Според доцент Стойчев Борисов към този момент обмисля разновидности за изваждане на НФСБ от ръководещата коалиция, като по думите му, на мястото на партията на Валери Симеоновкабинетът ще разчита на поддръжката на Веселин Марешки и на негласната поддръжка на Движение за права и свободи.
Ние можем доста да поносим, само че това държавно управление рискува да се трансформира в един по-мек вид на кабинета "Орешарски " и да има непрекъснати митинги за всяко едно нещо, сподели политологът Първан Симеонов. Валери Симеонов доста има вяра в това, което мисли и доста държи да го споделя, без значение, че то не е правилно. С изявленията си Симеонов постоянно разделя хората – половината го харесват, половината не го харесват. В такава обстановка обаче никой не може да го хареса и той би трябвало да понесе политическата цена. Не се приказва по този начин, не можеш да си позволиш подобен език, акцентира Симеонов.
В тази обстановка Борисов губи най-важното си качество – да е шеф. След компликациите при промяната на министрите, за повторно той демонстрира уязвимост, което може да накара хората да мислят, че "царят " е гол и да изискат да го сменят. Правилен ход в тази обстановка доста мъчно може да има, тъй като всеки знае, че ще е до идващия път, до идващия скандал в Обединените патриоти, сподели още политическият анализатор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР