Вицепремиерът Валери Симеонов проведе среща вчера със собствениците на малки

...
Вицепремиерът Валери Симеонов проведе среща вчера със собствениците на малки
Коментари Харесай

Симеонов доволен: В Слънчев бряг вече може да се спи

Вицепремиерът Валери Симеонов организира среща през вчерашния ден със притежателите на дребни бензиностанции, които предходната седмица стачкуваха против законопроекта за горивата.

„ Смисълът на вчерашната ми среща беше за подпомагане. Собствениците на дребни бензиностанции се обърнаха към мен като вицепремиер и към НФСБ ", изясни Симеонов в утринния блок на Българска национална телевизия. Той разясни, че още преди срещата е имало единодушие по отношение на законопроекта за горивата.

„ Днес законът е непоносимо лобистки и е ориентиран против няколко огромни компании, които са обсебили 80% от пазара ", изясни Валери Симеонов.

„ Не би трябвало да се разрешава монополизация, на който и да е отрасъл от България ", съобщи още той. Относно акция „ Шум " и дали морските курорти през днешния ден са по-тихи, Валери Симеонов съобщи, че е редно хората да кажат, а не той да даде оценка. „ Шумът е мощно стеснен. На Слънчев бряг към този момент може да се спи, само че към момента законът продължава да се нарушава ", изясни вицепремиерът. Той съобщи изрично, че не сее фиксирал в шума, а се е фиксирал в това българският туризъм да стане по – печеливш.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР