Вицепремиерът Валери Симеонов призова на извънреден брифинг организаторите на контрапротеста

...
Вицепремиерът Валери Симеонов призова на извънреден брифинг организаторите на контрапротеста
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не смятам, че стабилността на правителството зависи от моята оставка

Вицепремиерът Валери Симеонов прикани на ексклузивен брифинг уредниците на контрапротеста в негова отбрана да се откажат от тази самодейност. Протестът е плануван за на следващия ден сутринта пред Министерския съвет и е иницииран от работодателски организации.
 
„ Поводът на този къс брифинг е оповестеният контрапротест в отбрана на моята скромна личност на следващия ден в 10:00 ч. пред постройката на Министерски съвет. След като нощес се срещнах с апелите, които са пуснати в разнообразни медии, както и във „ Facebook “, желая доста да благодаря на уредниците “, зави още Симеонов и благодари на организациите, които го поддържат.
 
Той посочи, че посредством медиите, предвид на късото време, се обръща към тях с молба да не организират този протест.
 
" Чувствам се задоволително убеден и уверен в това, което правя и не е редно да се опитваме да оказваме каквато и да била форма на напън на съдружни сътрудници или някой различен със средства, които не одобрявам, а точно средствата на уличния напън “, съобщи още Сименов.
 
Вицепремиерът уточни, че всичко това е обвързвано с смяна на придвижването. „ Благодаря им за вниманието, само че мисля, че не е належащо това “, добави още вицепремиерът.-->
 
„ Не считам, че стабилността на държавното управление зависи от моята оставка “, сподели още Симеонов.
 
„ Не мисля, че моята фигура е кой знае какъв брой значима. Не мога да приема морални оценки от всевъзможни направления - изпод, от горната страна, отляво, отдясно. Аз имам лично мнение, изразил съм го. Продължавам да държа на него “, сподели той и посочи, че счита, че споделя истината.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР