Вицепремиерът Валери Симеонов пристигна в Пловдив за празника на Военните

...
Вицепремиерът Валери Симеонов пристигна в Пловдив за празника на Военните
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Въпросът е дали нещата не са дирижирани...

Вицепремиерът Валери Симеонов дойде в Пловдив за празника на Военните парашутисти. Тържеството започнаха стартира в подготвителната база на бригада Специални сили с церемониален строй, церемониал под звуците на военния духов оркестър и заупокойна малитва за героичен починалите при осъществяването на служебния си дълг. След това бойците от елитната пловдивска част поставиха венци пред паметника и параклиса на бригадата.

Тържеството продължи в Конгресния центъра на панаира. Там вицето Симеонов награди най-заслужилите командоси. По рано сутринта регион 2 на 68 бригада на ул. “Радки Димитриев ” разгласи ден на отворените порти.

Вчера водачът на НФСБ Валери Семеонов разгласи, че снема доверието от ръководителя на парламентарната група Волен Сидеров. Ето кактво сподели особено за “Марица ” той:

- Г-н Симеонов не се ли връщаме към от дълго време отминалите времена на русофоби и русофили?

- Тези понятия от дълго време към този момент са останали в предишното.

- Минали са, само че се скарахте поради една Украйна и един съветски патриарх.

- Така се случи.

- Възможно ли е отново да заровите томахавките? Веднъж това към този момент се случи и то след доста по-ужасяващи обиди.

- Не водим война с никого, само че няма по какъв начин да се вършим, че не се води една тенденциозна акция към този момент цяла година. Нито даваме квалификации на някой, нито насочваме упреци или определиния. Няма и прилагателни. Взимаме си нашето чисто партийно решение и смъкваме доверието от досегашния ръководител на парламентарна група Волен Сидеров. Още повече, че преди няколко седмици подписахме документално съглашение, което беше нарушено след дни. В него тримата водачи взехме решение, че няма да има офанзиви и ще бъде подкрепян всеки представител на обединението в изпълнителната власт. Това се нарушава всекидневно. Еми, няма по какъв начин! След като се нарушават подписани споразумания, ние не можем да признаваме председателството на Волен Сидеров в парламентарната група!

- Ще засегне ли това работата на кабинета?

- Надяваме се да не го засегне. Серозният въпрос е дали нещата не са дирижирани отнякъде от другаде.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР