Вицепремиерът Валери Симеонов подава сигнал в прокуратурата за заведения, които

...
Вицепремиерът Валери Симеонов подава сигнал в прокуратурата за заведения, които
Коментари Харесай

Симеонов подава сигнал в прокуратурата за незаконни заведения

Вицепремиерът Валери Симеонов подава сигнал в прокуратурата за заведения, които са " построени на инат на всички условия . Те имат единствено едно позволение за слагане. Главният проектант на Несебър е получил схеми, на които има позволения от Министерството на туризма. Вместо 15 квадрата се позволяват 1500 квадрата, което е нарушаване на министерството ", разяснява той пред Българска национална телевизия.

Симеонов желае да бъде решен и казусът с шума , защото е в основата на етнически и битови кавги. Съвсем съзнателно е направил инспекция в първия ден от сезона, съгласно него е направил това, което е трябвало . Това е профилактична обиколка, в първото заведение е открито нарушаване и в 4 други по-късно, добавя той.

Няма да има опция за нарушение на закона, изясни Симеонов и не схваща по какъв начин може да има хора на виновни длъжности, които мислят, че са над закона .

 Нанков за плажа в
Нанков за плажа в " Слънчев бряг ": Продажбата не стои на дневен ред

Оперативна програма желали внесли промени в Закона за устройство на територията

Припомняме, през вчерашния ден министърът на районното развиване и благоустройството Николай Н анков разяснява, че въпросът за продажба на държавни парцели не стои на дневен ред, по отношение на изявлението на Валери Симеонов , че се приготвя продажба на 20 дка от плажната линия в " Слънчев бряг ".

Със собствен пост в обществената мрежа Фейсбук, Симеонов отговори на изявата на Ангелкова в утринния блок на медия . Министърът съобщи, че четирите заведения в " Слънчев бряг ", за които вицепремиерът Симеонов е подал сигнал за противозаконни , са изрядни.

Министерството на туризма няма право да продава плажовете, а единствено да ги ръководи , като ги отдава чартърен или на концесия според закона. Това се показва в експлицитна позиция на Министерство на туризма , разпратена до медиите.

 Актуализират картата на плаж
Актуализират картата на плаж " Слънчев бряг-юг ", а не продават

Министерство на туризма дава отговор на Валери Симеонов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР