Вицепремиерът Валери Симеонов по-скоро няма да подаде оставка. Около това

...
Вицепремиерът Валери Симеонов по-скоро няма да подаде оставка. Около това
Коментари Харесай

Социолог: Симеонов няма да подаде оставка, но конфликтът ще се развива

Вицепремиерът Валери Симеонов по-скоро няма да подаде оставка. Около това мнение се сплотиха социологът Евелина Славкова и политическият пиар специалист Нидал Алгафари в ефира на bTV.
" Този път прекрачиха един честен предел. Валери Симеонов няма да си подаде оставката, не желае да го направи. Освен това неговият съдружен сътрудник Красимир Каракачанов с години се бореше да се докопа до този пост. И в този момент като се е докопал, едва ли ще желае да го пусне ", сподели Алгафари.
Според него не министър председателят Бойко Борисов е този, който би трябвало да желае оставка, да дава или да подава оставка. " Оставките от тук нататък ще зависят от това какъв брой хора ще излязат на улицата и ще изискат тази оставка ", добави още Алгафари.
" Заявките, че оставка няма и да бъде желана към този момент са на масата. Трите министерски оставки през август бяха поискани, те не бяха дадени. Ситуацията с Валери Симеонов е много по-различна, защото тук приказваме за съдружен сътрудник. Това ще окаже негативно въздействие върху цялото държавно управление. От друга страна, това продължава да изостря вътрешната борба в дребния съдружния сътрудник, което няма по какъв начин да не докара до негативи ", добави от своя страна социологът Евелина Славкова.
По думите на Славкова обстановката ще продължи да се развива и този спор няма да завърши.
Според нея спорът на ръководещи с майките на деца с увреждания няма по какъв начин да не се отрази върху мнението на хората към държавното управление. „ Борисов ще откри ефикасен метод може би да отпуши това напрежение, което сега се образува ", предвижда тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР