Вицепремиерът Валери Симеонов и народните представители от НФСБ в групата

...
Вицепремиерът Валери Симеонов и народните представители от НФСБ в групата
Коментари Харесай

Депутатите от НФСБ участваха в шествието за защита на...

Вицепремиерът Валери Симеонов и народните представители от НФСБ в групата на Обединени патриоти се включиха в шествието в отбрана на планинския туризъм довечера.

Шествието на хората от Банско се вля пред храм-паметника „ Александър Невски “ измежду пристигналите да ги поддържат хора от разнообразни краища на страната. Близо 5 хиляди души обявиха в шествието своята поддръжка за развиването на планинския туризъм.

„ От името на държавното управление желая да ви уверя, че това е единствено първата крачка към решаването на тежките проблеми, свързани със зверските ограничавания за развиването на планинския туризъм. Следват решаването на проблема с Витоша, създаването на туризма и курортите в Родопите, Пловдивско, в Стара планина и на всички тези места, с които България може да се гордее и да притегля многочислени туристи “, сподели още Валери Симеонов.

„ Аз съм тук, с цел да заявя още веднъж от името на съдружното държавно управление на ГЕРБ и Обединени патриоти, че времето на огромните обещания свърши, времето на огромните приказки свърши – пристигна времето на дейностите. Разчитаме на вашата поддръжка. Знайте, че вашето бъдеще,вашият занаят са във ваши ръце. Отстоявайте до дъно своите ползи и ние постоянно ще бъдем зад вас “, заключи вицепремиерът Валери Симеонов. /Марица.бг
тагове депутати планински туризъм
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР