Вицепремиерът Валери Симеонов и депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров реагираха

...
Вицепремиерът Валери Симеонов и депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров реагираха
Коментари Харесай

"Ченгета" и "платени" атакували Антон Тодоров и Валери Симеонов

Вицепремиерът Валери Симеонов и депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров реагираха на възмущението от заканите им към журналиста Виктор Николаев с обвинявания. Валери Симеонов се оплака, че единствено заблудени или платени хора ще видят опасност в думите му, а Тодоров упрекна бизнес и медийни обръчи и " ченгета " от комунистическите служби.

" Трябва да си преднамерен, подведен или заплатен, с цел да възприемеш думите ми към Виктор Николаев като опасност, " Това написа в профила си във " Facebook " Валери Симеонов ( " Обединени патриоти " ) в отговор на упреците, че е заплашил към водещия на утринния блок на " Нова телевизия ".

" Вдигналите се в отбрана на Виктор Николаев мълчаха, когато в границите на 3 години бяха опожарени 12 автомобила на телевизия СКАТ; мълчаха, когато по офиса в Бургас бе хвърлен коктейл Молотов; мълчаха, когато мутрите на Доган строшиха 2 камери и биха двама оператори в Созопол; мълчаха, когато малтретираха водещата на СКАТ Силвия Трендафилова на протест на Движение за права и свободи в Асеновград; както и в доста други случаи. А когато мутри взривиха автомобила ми пред панелния блок в " М. Рудник ", в който пребивавам, писаха, че съм го направил аз, с цел да диря популярност ", декларира вицепремиерът.

Той пита за какво реакциите против него се появяват в деня, в който е внесъл в прокуратурата сигнал против приватизацията на Български морски флот от компанията на братя Домусчиеви и дава отговор самичък: " Най-вероятно – инцидентно ".

В обществената мрежа реагира и депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. Без да назове непосредствено днешната си опасност към Виктор Николаев, нереализиралият се като началник на Комисията по досиетата депутат се оплаква, че против него се води " невиждана офанзива ".

" Понякога човек има потребност от малко помощ от своите другари. В рамките на по-малко от 10 дни съм обект на невиждана офанзива за оплюване и дискредитация от среди, които в никакъв случай няма да ми простят разкритията, направени за Командирите им и техните бизнес и медийни обръчи. Ченгетата от Държавна сигурност и Разузнавателно управление на Министерството на нар – също ", написа Тодоров.

Той споделя към поста си песента на " Бийтълс " With A Little Help From My Friends в осъществяване на Сами Хейгар, Джак Блайдес и Били Шиън и написа " За да победиш враговете си би трябвало да следваш един доста значим принцип - " Прави за приятелите си най-малко толкоз, колкото твоите врагове за техните ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР