Вицепремиерът Валери Симеонов е предприел мащабна операция в най-големия български

...
Вицепремиерът Валери Симеонов е предприел мащабна операция в най-големия български
Коментари Харесай

Валери Симеонов удари мутрите и заведенията им в Слънчев бряг

Вицепремиерът Валери Симеонов е подхванал огромна интервенция в най-големия български морски курорт "Слънчев бряг ". Според него през вчерашния ден "Слънчев бряг " се е трансформирал в "тих и естествен европейски курорт ", бладогарение на изненадващите инспекции и арести от всички контролни институции на РУП - Слънчев бряг.

Симеонов разказа в детайли всичко във Фейсбук страницата си. Публикуваме изказването му без редакторска интервенция:

В 1 часа през нощта събрахме хората от всички контролни институции в РУП Слънчев бряг, където ги разделихме на две групи взаимно с господин Рачев - заместник-началник на ОД Бургас.

Започнахме огромни изненадващи инспекции, като първият удар беше върху прословутия "Оксижен " на известната пазарджишка мутра Божо „ Кравата “. Заведението е имало над 20 акта за нарушавания до нощес, само че продължаваше да работи и да нарушава наредбите за звук. Тази нощ обаче им бяха конфискувани музикалните уредби и пред слисаните погледи на личните им охранители "Оксижен " приключи работа. Установени са още нарушавания на финансовата дисциплинираност от Национална агенция за приходите, нарушавания на закона за храните и съществуване на нерегламентирани храни от Агенцията по сигурност на храните, нарушени условия за пожарна сигурност, липса на здравни книжки и трудови контракти от Инспекция по труда, и други.

Заради отвод за подпомагане и опозиция DJ-ят беше закопчан с белезници и спретнат в районното за 24 часа.

След като приключихме инспекцията на Оксижен и заведението затвори, мутрите внесоха нови апаратури. Изчакахме „ възкръсналото “ заведение отново да се изпълни с хора и още веднъж им иззехме аудио уредбите.

По същото време, вторият екип ревизираше прилежащите заведения – известното със мощното си озвучаване Съни Дриймс, като по-късно се трансферира към друго скандализиращо публичния ред заведение на централната алея - Корнера. Само за минути, двете големи тераси потънаха в тишина. Странно е, че друго знаково заведение – 4U – тази нощ не работеше, като подозренията за теч на информация следва да бъдат тествани.

Държавата потвърди, че когато имат политическата поддръжка, институциите освен могат да свършат работата си безупречно, само че и го вършат с готовност и хъс за налагане на закона. Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от страната на мафията.

От тази нощ, борбата за тишината ще бъде война.

Следва продължение...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР