Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев благодари на всички експерти, които

...
Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев благодари на всички експерти, които
Коментари Харесай

Дончев: Критиките за Плана за възстановяване идват от хора, които не са го чели

Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев благодари на всички специалисти, които са се присъединили в съставянето на Плана за възобновяване.

„ Над 200 души хвърлиха доста труд и им благодаря за това. Първата ни задача е да върнем диалозите към действителността. Основният дебат сега е на мненията на някой различен. Някой, с цел да приказва умело по тематиката би трябвало да проечете всичко, а главно рецензиите идват от хора, които са чели единствено първите 10 страници “, разяснява Дончев.

Той изрично съобщи, че националния проект има доста значима роля, защото това са най-бързите пари, които ще получим, само че не е единственият инструмент.

„ В проекта няма нито единствено асфалтиране, нито единствено стиропор. Основен приоритет са ни зелените политики и образованието. Ние няма по какъв начин единствено с един проект да разгадаем всички проблеми на България, само че считаме че с този проект сме засегнали най-важното, всичко е съобразено с условията на Европейска комисия, имаме доста тясна рамка по която да се движим “, сподели още той.

Борисов настоя да се допита до кметовете по отношение на програмата за енергийна успеваемост, защото точно те упорстват тя да продължи.

„ И то освен кметовете на ГЕРБ, а и тези на Българска социалистическа партия “, съобщи министър председателят в оставка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР