Вицепремиерът Томислав Дончев е пратил специално писмо до администрациите в

...
Вицепремиерът Томислав Дончев е пратил специално писмо до администрациите в
Коментари Харесай

Административното обслужване на гражданите няма да се прекъсва

Вицепремиерът Томислав Дончев е пратил особено писмо до администрациите в цялата страна, с което ги уведомява, че административното обслужване на потребителите в центровете за услуги не трябва да бъде преустановявано.

Писмото е адресирано до всички министри, ръководители на организации, регионални шефове, ръководители на профилирани администрации и кметове, оповестиха от държавната пресслужба.

Във връзка с получени сигнали, че тук-там някои администрации са прекратили обслужването на консуматори " на гише ", Дончев акцентира, че сходна процедура е нарушаване на нормативните актове за административно обслужване и следва да бъде прекъсната.

Съгласно рекомендациите на Националния действен щаб за ковид, излиза наяве, че в центровете за административно обслужване би трябвало да се плануват отмерено разпределени през работния ден 3 спирания за стерилизация и проветряване.

От особена значимост е информирането и насърчаването на потребителите да декларират услуги и получават документи по електронен път или посредством лицензиран пощенски оператор.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР