Вицепремиерът Симеонов: Защо президентът не подаде сигнал до прокуратурата? Скандалът

...
Вицепремиерът Симеонов: Защо президентът не подаде сигнал до прокуратурата? Скандалът
Коментари Харесай

Вицепремиерът Симеонов: Защо президентът не подаде сигнал до прокуратурата?

Вицепремиерът Симеонов: Защо президентът не подаде сигнал до прокуратурата? Скандалът сред президента и премиера се отразява зле както на рейтинга на страната, по този начин и на доверието на хората. Това съобщи във Варна вицепремиерът по икономическата и демографска политика Валери Симеонов.
.
„ Не беше необходим този скандал. Можеше да бъде заобиколен, туширан ”, разяснява Симеонов. Той показа, че не утвърждава по никакъв метод крайната реакция на президента Радев.



„ Отдавам го на неналичието на политически опит. Защо не и на неприятни съветници. Хвърлянето на упреци, свързани с противозаконни дейности, публични поръчки, внушения за неправомерност, поражда противоположния въпрос: Защо не си подал сигнал до прокуратурата? ”, посочи вицепремиерът.



„ Аз съм за почитание на институциите. Към всяка институция би трябвало да има повече доверие ”, означи Валери Симеонов. Според него повода за ниското доверие към Народното събрание е „ целенасочената, нечистоплътна активност на най-големите български медии. „ Внушават, че който влезе в Народното събрание става глупак, глупак, апаш, измамник и т. н. Медиите са основно настоящо лице в всеобщо ширещия се нихилизъм в българското общество ”, уточни вицепремиерът.

Той разкритикува медиите за това, че излъчват главно отрицателни вести, които  показват със садистична и перверзна подробност.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР