Вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов и министърът

...
Вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов и министърът
Коментари Харесай

Форумът Големите пари за малкия бизнес предстои в столицата

Вицепремиерът по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов и министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев ще открият на 12 септември в София събитието " Големите пари за дребния бизнес: Възможности за финансиране по Плана за възобновяване и резистентност “.

Информационната среща ще се организира в хотел " Балкан “ в столицата от 12.00 часа.

Събитието се провежда от Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия /ИАНМСП/ към Министерство на нововъведенията и растежа. В него ще се включат още основният шеф на Главна дирекция " Европейски фондове за конкурентоспособност “ Илияна Илиева и изпълнителният шеф на ИАНМСП Бойко Таков, както и специалисти от Групово дело ЕФК.

Пред микро-, дребните и междинни предприятия ще бъде показана първата за България процедура от Плана за възобновяване и резистентност /ПВУ/ – " Технологична рационализация “. В момента тя е отворена за кандидатстване до 21 септември и е с бюджет 260 млн. лева Спрямо размера микро-, дребните и междинни предприятия в страната могат да получат сред 180 000 лева и 700 000 лева за ново съоръжение, техническа рационализация, програмен продукт и други

Екипът на министър Пулев ще показа и елементи към стратегиите, които ще започват до края на годината по ПВУ и по структурните фондове на Европейски Съюз в общ размер на 735 млн. лева, от които по ПВУ са 600 млн.лв.

Участниците ще могат да се включат в Q&A сесия.

Формуляр за регистрация за събитието е оповестен на страницата на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия:

https://forms.gle/WQiV2m416vmW4z2o6

Поради огромния интерес и физическото ограничаване на залата регистрацията е от 05.09 до 08.09. в това число.

Припомняме, че на 30.08.2022 година вицепремиерът Пеканов и министър Пулев организираха онлайн събитие за опциите за дребния и междинен бизнес, в което участваха над 1 500 компании.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР