Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните

...
Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните
Коментари Харесай

МВР министър Ив. Демерджиев и областният управител Н. Шушков на работно посещение в Гърция

Вицепремиерът по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, придружаван от регионалния шеф на Благоевград Николай Шушков, генералния консул на Република България в Солун Антон Марков и съветника в консулството Кремен Стоев, посетиха вчерапристанището на гр. Солун.

В рамките на срещата, която мина в извънредно дружеска атмосфера,директорът на пристанището Танос Лягас осведоми за напредъка в осъществяването на капиталовия проект, модернизирането на инфраструктурата и оборудването на пристанището. По този метод ще се обезпечи ефикасна и надеждна интермодална мрежа, която пази и надгражда веригата за доставки в района.

В умозаключение господин Лягкос се спря на другите услуги, предоставяни от ThPA София ЕАД, сухото пристанище на компанията в София, и тяхното значение за световната транспортна и логистична промишленост, наблягайки, че задачата на ThPA S.A. е да дава разрастваща се, ефикасна и надежднатранспортна мрежа, която пази и надгражда веригата за доставки в целия район.Вицепремиерът Демерджиев ще взе участие и в честването на зимния празник на българския православен манастир „ Св. Георги Зограф “ в Света гора..

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР