Вицепремиерът по икономическата и демографската политика, Марияна Николова, получи почетна

...
Вицепремиерът по икономическата и демографската политика, Марияна Николова, получи почетна
Коментари Харесай

Вицепремиерът Николова получава признание за принос в аграрното образование

Вицепремиерът по икономическата и демографската политика, Марияна Николова, получи почетна грамота от Аграрен университет - Пловдив за принос в развиване на политики в региона на аграрното обучение и земеделския бранш в България.

В словото си вицепремиерът акцентира, че Аграрния университет със своята над 70-годишна история, е значим фактор за основаване на фрагменти за актуалния аграрни бизнес и реализиране на европейските условия в българското селско стопанство.

 Вицепремиерът Марияна Николова е новият началник на Тристранката
Вицепремиерът Марияна Николова е новият началник на Тристранката

Преди нея НСТС бе управляван от Валери Симеонов

" Тук се намират значими решения за практиката в областта на безвредните храни, фуражите, биогоривата и за редица други проблеми в земеделския бранш, който има директно въздействие върху развиването на нашата стопанска система и одобряването на българската продукция като конкурентна ", изясни Николова.

Вицепремиерът получи приз от проф. доктор Христина Янчева, ректор на висшето образователно заведение. Николова е почетен посетител на тържествената гала във връзка дипломирането на студентите, приключили просветителната и квалификационна степен " бакалавър " и " магистър " от Випуск 2018-та.

Припомняме, на 21 ноември , новият вицепремиер Николова помоли медиите за толеранс от седмица-две, с цел да се запознае с работата, която й следва . Нищо, че досега е била шеф на кабинета на досегашния вицепремиер Валери Симеонов. Николова даде обещание да продължи държавната политика .

 Приемственост даде обещание Марияна Николова Обновена
Приемственост даде обещание Марияна Николова

Отказа да разяснява държанието на депутатите от " Атака "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР