Вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев е

...
Вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев е
Коментари Харесай

Вицепремиерът Асен Василев е с COVID-19

Вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев е диагностициран с COVID-19.
 
Днес той е почувствал неразположение и му е изработен PCR тест, който е дал позитивен резултат, оповестяват от министерството.
 
Министърът ще извършва отговорностите си отдалечено и ще продължи процеса по подготовката и разискването на законопроекта за държавния бюджет за 2022 година, прибавят още оттова.
 
На 10 януари ръководителят на Народното събрание Никола Минчев също се болести с ковид. След провеждането на Консултативния съвет за национална сигурност той се почувствал зле и направил тест, който е бил позитивен за Covid-19. На съвещанието на КСНС през днешния ден участваха президентът Румен Радев, министър председателят Кирил Петков, вицепремиерът Асен Василев, вътрешният министър Бойко Рашков, военният министър Стефан Янев, зам. външният министър Ирена Димитрова (която замества министър Теодора Генчовска, която бе призната във ВМА с коронавирусна зараза преди дни - бел.ред), Десислава Атанасова от ГЕРБ, Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, Мустафа Карадайъ - Движение за права и свободи, Тошко Йорданов от "Има подобен народ ", Христо Иванов от "Демократична България ", Костадин Костадинов от "Възраждане ", ръководителите на ДАНС и ДАР Пламен Тончев и Антоан Гечев, както и посланикът ни в Република Северна Македония Ангел Ангелов. Те бяха карантинирани за друг интервал от време, а случилото се отсрочи с няколко дни визитата на премиера Петков в Република Северна Македония.
 
Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
 
  
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР