Вицепремиерът Красимир Каракачанов разкри в ефира на Нова телевизия причините

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов разкри в ефира на Нова телевизия причините
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов посочи какъв е проблемът с Валери Симеонов

Вицепремиерът Красимир Каракачанов разкри в ефира на " Нова телевизия " аргументите за другите позиции сред водачите в обединението " Обединени патриоти ".

" Ние сме разнообразни. В едно семейство също има сходни обстановки. Ако ви кажа, че с жена ми след 28 години брак сме станали идентични, ще ви излъжа, несъмнено и при вас е по този начин ", обърна се той към водещата Аделина Радева.

" С жена ми си приказвам непрекъснато, а с Валери Симеонов вършим това по-рядко. Това е казусът - не си говорим редовно ", сподели той.

Военният министър разяснява и обстановката с мигрантите, които по думите на Ангела Меркел, би трябвало да се върнат в България. " Политиката на Меркел и други страни, които безконтролно канят мигранти, ще докара до проблем. Казах го още преди пет години. Ние не сме ги канили и не мисля, че би трябвало ни ги връщат. Мигрантите пристигнаха по покана на Меркел която сподели, че Европа е отворена. Ние сме просто една от страните, през които техният път минава. Откъде на къде ние ще бъдем пострадали, за какво да връщаме 45 000 незаконни мигранти ", попита той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР