Вицепремиерът Красимир Каракачанов и министър Нено Димов са спокойни за

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов и министър Нено Димов са спокойни за
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов и Нено Димов спокойни за постовете си в кабинета

Вицепремиерът Красимир Каракачанов и министър Нено Димов са спокойни за местата си държавното управление. Двамата споделиха това по време на отбелязването в село Сугарево на 94-та годишнина от убийството на именития лидер на Вътрешна македонска революционна организация Тодор Александров.

„ Не съм обезпокоен всичко е въпрос на разговор и спор, всеки си има собствен подход”, означи Красимир Каракачанов. По думите му връзката в ръководещата коалиция боксува – това е казусът. Не мисля, чеще се стигне до разтърсвания, сподели още вицепремиерът.

„ Министрите, които аз съм предложил, без моа единодушие няма по какъв начин да бъдат заменени, в случай че нямат прегрешения ", означи още Каракачанов.

„ Няма за какво да се протеснявам ", разяснява и министърът на околната среда и водите – Нено Димов. „ Продължавам да работя, концепцията е за цялостен мандат, а по кое време ще завърши този мандат – това е работа към този момент на премиера, на господин Каракачанов и на политическото управление на този съдружен съвет ", сподели Нено Димов.

Лидерът на другия сътрудник в обединението – Валери Симеонов, резервира безмълвие за поредев ден. По информация на bTV, НФСБ заседава в Бургас, с цел да обясни на каква позиция ще е във връзка оставките на тримата министри – вътрешният министър Валентин Радев, транспортният Ивайло Московски и районният Николай Нанков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР