Вицепремиерът и служебен вътрешен министър Иван Демерджиев знае кои са

...
Вицепремиерът и служебен вътрешен министър Иван Демерджиев знае кои са
Коментари Харесай

Демерджиев знае кои могат да попаднат в нов списък Магнитски


Вицепремиерът и длъжностен вътрешен министър Иван Демерджиев знае кои са тези лица, които могат да попаднат в нов възможен лист " Магнитски ". Министерство на вътрешните работи работи да види има ли данни въпросните хора да могат да извършат закононарушения. Там, където се преплита капиталът с политиката, Министерство на вътрешните работи деликатно следи процесите, увери той пред Българска национална телевизия.

" Има преплитане, тясна връзка сред политическите кръгове и бизнес кръгове. Дали са олигарси или не, става въпрос за хора със обилни финансови запаси, с участия в политически партии, с присъединяване в ръководството на страната или централното ръководство на страната ", разяснява вътрешният министър.

Демерджиев недоумява за какво партиите се обръщат и търсят повода в дейностите на служебния кабинет, като могат да потърсят виновността в себе си.

Във връзка с предварителните парламентарни избори на 2 април, Демерджиев съобщи, че Жандармерията също се включва в опазването на вота. Силите ни са готови и нямаме никакви терзания за подготовката на изборите на 2 април.

Той изясни, че в целия избирателен развой взе участие ЦИК, а в този момент взе участие интензивно и Министерство на електронното ръководство, обвързвана с инспекцията на машините, доставката на устройствата, тъй че нещата би трябвало да се разграничат. ЦИК доста постоянно вика и търси помощ от Министерство на вътрешните работи, само че пълномощията би трябвало да бъдат ясно разграничени, разяснява Демерджиев.
 Защитават в облак видеата от изборите
Защитават в облак видеата от изборите

От 1000 до 2000 секции могат да останат без обсег

По думите му репресии няма и не е имало на изборите. Министерство на вътрешните работи не работи като наказателен орган, само че си прави работата. За положително или за неприятно някои от арестуваните са членове на политически партии. Изобретателни си хората, които се пробват да купуват гласове, като корпоративният избор е водещ. Засиленото полицейско наличие възпира този развой. Активни са някои общински прояви, някои притежатели на огромни търговски сдружения, които имат хиляди чиновници, само че Министерство на вътрешните работи пресича тези процеси, увери Демерджиев.

Той уточни, че към този момент Понякога тези суми се разделят на части, като има предварителни, междинни и дефинитивни заплащания след изборния ден.

По отношение опазването на българо-турската граница, Демерджиев съобщи, че когато станал отраслов министър мигранти се возили в рейсовете като естествени пасажери, транспортирани още веднъж от мигранти. На цялата територия на страната се търсят и се залавят мигранти, уточни Демерджиев и даде образец, че предходната година над 168 000 мигранти се пробвали да минат през България.

Апокалиптичната картина, която се пробват да наложат някои хора не е вярна, акцентира вътрешният министър. За него е необяснимо по какъв начин  Останалите километри също са обезпечени, само че единствено с компромисни решения и не толкоз качествени. Изградените километри на българо-турската граница ще бъдат обезпечени. Всичко, което е трябвало да се направи незабавно на границата е направено, увери Демерджиев.

Той добави, че на Министерство на вътрешните работи трябват и нови гранични служители на реда.
 Шефът на Европейска комисия натиска за подсилване на българо-турската граница
Шефът на Европейска комисия натиска за подсилване на българо-турската граница

За Урсула фон дер Лайен това е приоритет

Демерджиев означи, че нелоялните назначения в Министерство на вътрешните работи са обратно във времето. Не е редно да се приписват на мен назначаваните чиновници на Министерство на вътрешните работи с татуси и хиалурон, даде да се разбере вътрешният министър и добави, че се проучват всички условия по състезанията. Министерство на вътрешните работи има близо 50 000 чиновници и не може да постави чадър в случай че прокуратурата не си затвори очите.

Според Демерджиев обратно в годините прокуратурата се е пробвала да направи Министерство на вътрешните работи прибавка. Сега Министерство на вътрешните работи работи доста по-добре с държавното обвиняване от това, което намерил от встъпването си в служба. Има положително взаимоотношение на регионалните конструкция на Министерство на вътрешните работи с прокуратурата. Премахването на профилираната прокуратура е извънредно потребен ход, който върна опцията на прокуратурите по места да проверяват закононарушенията. Те имат апетит да го вършат това нещо, посочи вътрешният министър.

Демерджиев настоя да се направи ясно разграничаване сред работата на институциите. " Не подхожда нито на вътрешния министър, нито на Учудва ме, че основният прокурор се изживява в такава роля. Нашата задача е да се противодействаме, а не да се вършим в ролята на жертва. Не, ние не сме жертва, а задачата ни е да противодействаме на престъпността ", безапелационен бе вътрешният министър.
 Кримилица, олигарси и медии в скрит план против Гешев, страната и народа
Кримилица, олигарси и медии в скрит план против Гешев, страната и народа

В записи, открити от прокуратурата, се наместват и буквите Политическа партия и Демократична България

Според него цялата тази суматоха не би трябвало да се развива пред очите на обществото.

Демерджиев добави, че Министерство на вътрешните работи не схваща от изкуство, а е призвано да пази и културните полезности. Той обаче отхвърли да разяснява дали картината е истинска или не. Полицията стартира да работи все по-успешно, само че колкото и да се манипулира публичното мнение, все по-трудно стартира това да се случва, сподели в умозаключение вътрешният министър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР