Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков също се

...
Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков също се
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV: Ето как и Бойко Рашков се включи в акцията по убийството на вестник Труд - гледайте НА ЖИВО

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков също се включи в изтезанието на вестник " Труд ", видя ПИК. Рашков изпрати негови подчинени, които да пречупят опитите на сътрудниците от " Труд " да останат в офисите, които обитават.

Служители на Министерство на вътрешните работи се появиха в кабинета на притежателя на медията Петьо Блъсков и му сформираха протокол за несъблюдение на заповед на регионалния шеф за изземване на редакцията.

Органите на реда бяха инструктирани да предупредят Блъсков, че в случай че до 7 дни не изнесе всичко от офисите си, следва насилственото му изхвърляне от редакцията.

Припомняме, че в акцията по заличаването на " Труд " основа роля играе министърът на културата Велислав Минеков, който изпрати свое протеже, което да запечати редакцията на медията. Това е добре познатият терорист от метрото Светослав Трайков, който е прочут и с това, че дружно с Арман Бабикян списват фабриката за подправени вести осведомен.нет.
свързани новини35930преди 1 часа30554преди 2 часа
Пред медиите Петьо Блъсков съобщи, че цялата акция се случва с безмълвното единодушие на офицера президент Румен Радев и добави, че се е борил 32 години за народна власт и най-сетне тя е " настъпила ".

" Един военачалник стана президент и си фантазирал, че е военачалник на страна от Латинска Америка. Такива са дейностите ", сподели Блъсков по адрес на Радев и попита кой е назначил министрите в това държавно управление.

" Демокрацията свърши. Идва властта на Генерала. Много ми припомня на едни генерали от Латинска Америка ", сподели още притежателят на " Труд " и напомни за появяването на машините за избори.

" Ако не бяха тези машини, в този момент резултатите от изборите щяха да са радикално разнообразни. Манипулиране с пари, това е латиноамериканска игра. Това се случва в България. Ако най-сетне Генерала не се огледа и не види тези неща, които прави и са извънредно неприемливи, това ще е резултатът ", недоволства Петьо Блъсков.
свързани новини47725преди 2 часа
Собственикът на " Труд " отхвърли да съобщи ключовете на представителите на Министерството на културата.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР