Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария Иванова Габриел

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария Иванова Габриел
Коментари Харесай

Мария Габриел се срещна в Париж с министъра за Европа и външните работи на Франция

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова се срещна в Париж с министъра за Европа и външните работи на Франция Катрин Колона.

" България и Франция имат отлични двустранни връзки. Франция е сътрудник и стратегически съдружник, с който споделяме общи цели в европейския дневен ред ", съобщи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. 

През 2024 година България и Франция означават 145 години от определяне на дипломатическите връзки сред двете страни, а тази година е 30-ата годишнина от присъединението на България към Международната организация на Франкофонията (МОФ). 



Сред тематиките, които външните министри на България и Франция разискаха, бяха съдействието в региона на нововъведенията, новите технологии, образованието и енергетиката. Поставен бе акцент и върху Подкрепата за Украйна, обстановката в Близкия изток и политиката за разширение на Европейски Съюз. 



Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова благодари за поддръжката на Франция за присъединението на страната ни в Шенген и Организацията за икономическо сътрудничество и раз, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР