Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария Иванова Габриел

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария Иванова Габриел
Коментари Харесай

Мария Габриел: Имаме още много какво да дадем за бъдещето на европейската култура

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова взе участие в тазгодишното издание на интернационалния конгрес „ Бранд България – докосни чудесата “, проведен от „ Европа Ностра – България “ и в. „ Стандарт “. В полемиката се включиха министърът на културата Кръстю Кръстев, вицепрезидентът на Европа Ностра Пийт Яспърт, евродепутати, представители на бизнеса и локалните управляващи, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

„ Бранд България и опазването и популяризирането на културното завещание са приоритет на България. Важна за основаването на националния бранд е координацията с външната политика. Това включва съгласуваност с европейски стратегии и начинания, взимане поради на обичайните ни сътрудници и прибавяне на нови стратегически сътрудници. Утвърждаването на марката ще зависи също по този начин от поддръжката на интернационалните организации като ЮНЕСКО “, съобщи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. 

На второ място, вицепремиерът открои потребността от основаване на информационна тактика и културен календар на България, както и основната роля на районите и устойчивия културен туризъм. Създаването на хъбове за културно завещание ще подтиква интереса и нововъведенията, а по този начин и трансформира в атрактивна дестинация цели райони, разяснява още Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. „ Българските културни институти могат да имат доста по-голяма роля. Работим за разбор на активността на културните институти в чужбина “. Първите резултати от направения разбор ще бъдат показани през октомври.

Като трети акцент, вицепремиерът акцентира на основната роля на новите технологии и нововъведенията за основаването на Бранд България. „ Време е да създадем единна платформа с информация и достъп от целия свят. Свързвайки културата с нововъведенията, можем да притеглим доста млади гении. Новите технологии ще създадат бранша по-привлекателен, по-иновативен, по-динамичен и предоставящ повече вероятности “.

Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова връчи и премията „ Чудесата на България 2023 година “ в категория „ Атракция на годината “. Носител е кристалната зала „ Родопски кристал “ в гр. Мадан и минният туризъм в града. 



„ Всички дружно можем да създадем Бранд България – обединени институции, локална власт, бизнес, туристически бранш, културни дейци, младежи и иноватори. Нека покажем какво можем да реализираме дружно и споделим с останалата част от Европа и света неповторимото и многостранно културно завещание на България “, заключи вицепремиерът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР