Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел е посрещнала

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел е посрещнала
Коментари Харесай

Мария Габриел сподели снимка от посрещането на Зеленски

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел е посрещнала украинският президент Володимир Зеленски на пистата, където през днешния ден малко след 12.00 ч. кацна българският държавен аероплан, който транспортира Зеленски от Кишинев. Това излиза наяве от оповестен кадър в формалната фейсбук страница на Габриел. На фотографията двамата се ръкуват, а над нея Габриел написа: " Добре пристигнал, Володимир Зеленски! "

Украинският президент е на еднодневна аудиенция в София, заяви държавният пресцентър, малко след кацането на Зеленски. Първите му срещи ще бъдат в Министерски съвет, където ще беседва с премиера акад. Николай Денков и вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел. Ще се срещне също с управленията на парламентарните групи, вносители на плана на декларация в поддръжка на участието на Украйна в НАТО.

Самият Зеленски също удостовери, че е в София с къс статус в профила си в Туитър. " Ще проведа изчерпателен диалог с премиера Николай Денков ", написа той и означи, че ще се срещне и с президента Румен Радев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР