Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева се самоизолира,

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева се самоизолира,
Коментари Харесай

Коронавирус във външно министерство, Екатерина Захариева се самоизолира

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева се самоизолира, откакто зам.-министър Петко Дойков даде положителен резултат за Ковид-19 с бърз тест в границите на рутинно проучване на управителния състав на Министерство на външните работи. Очакваме резултата от неговия PCR-тест, оповестяват от Външно министерство.
След позитивният тест на Дойков, екип на РЗИ е направил бърз тест на Захариева, който е негативен, до края на деня се чакат резултатите от нейния PCR тест.
 Коронавирусът влезе и във Военна полиция Коронавирусът влезе и във " Военна полиция "
Коронавирус във " Военна полиция ". Имаме инфектирани чиновници, само че броят им не е притеснителен. Това съобщи пред Радио „ Фокус “...
Захариева няма недоволства и е в положително общо положение, като продължава да извършва служебните си отговорности, акцентират от външно министерство.
Въпреки че резултат от бърз тест не е съображение за карантиниране, вицепремиерът неотложно се самоизолира, до момента в който резултатите на зам.-министър Дойков не бъдат доказани и с PCR-тест.
Дойков бил в делегацията на вицепремиера Захариева в Берлин за тристранната среща в понеделник с Република Северна Македония и Федерална Република Германия. Делегациите на двете страни са известени за случая, подчерават от външно министерство.
Под карантина са сложени още от членовете на българската делегация от Берлин.
 Нови ограничавания в Сливен поради ковид Нови ограничавания в Сливен поради ковид
От през днешния ден до 30 ноември в област Сливен са в действие краткотрайни противоепидемични ограничения против ковид. Решението бе взето от Областния кр...
Министерство на външните работи прецизират, че вицепремиерът Захариева и членовете на нейната делегация, както и екипажът на специфичния аероплан, бяха тествани посредством PCR-тест преди заминаването и резултатите на всички бяха отрицателни. Днес целият екип на министъра ще бъде тестван още един път с бързи и с PCR проби.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР