Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева
Коментари Харесай

В МВнР ще се състои церемония по повод Деня на Устава на ООН

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на ще бъде хазаин на тържествена гала във връзка честването на 75-годишния празник от основаването на Организацията на обединените народи и 65 години от участието на страната ни в Организация на обединените нации на 26 юни в Министерство на външните работи.

Церемонията стартира в 10 ч. с осъществяване на химна на България и творбата „ Химн на Организация на обединените нации “ от оркестъра на Националната гвардейска част и с издигане на знамето на Организация на обединените нации. След това министър Захариева и доктор Джейн Муита, представител на УНИЦЕФ в България, ще произнесат тържествени слова.

Захариева е на посещаване в Ню Йорк за присъединяване в 74-тата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации

В 10:25 ч. в зала „ Договори “ на Министерство на външните работи вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на и министърът на превоза Росен Желязков ще валидират юбилейна пощенска марка, отдадена на 75 година от основаването на Организация на обединените нации и 65 година от участието на България в организацията, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР