Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с председателя

...
Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с председателя
Коментари Харесай

Марияна Николова разговаря с председателя на Българската федерация по волейбол Любо Ганев

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова беседва с ръководителя на Българската федерация по волейбол Любо Ганев. Той бе съпроводен от Петър Кънев, член на УС на федерацията.
Министър Николова разяснява, че сега спортът е извънредно значим за подсилване на здравето на хората. И посочи, че Министерството на туризма поставя старания за привличането както на български, по този начин и на задгранични гости с реклама на опциите за състезателен туризъм в страната.
От своя страна Любо Ганев изложи пред министър Николова идните волейболни надпревари. И добави, че в последните години се следи засилен интерес от задгранични посетители към спортните мероприятия в България, което безспорно оказва позитивен резултат с изключение на за развиването на спорта, само че и на туристическия бранш.
По време на диалога Петър Кънев сподели, че спортният туризъм е доста значим за България, защото както по Черноморие, по този начин и навътре в страната са основани условия за практикуването на разнородни спортове и действия.
От волейболната федерация благодариха на вицепремиера Николова, както и на цялото държавно управление на министър-председателя Бойко Борисов за поддръжката, която оказват на българския спорт и родните състезатели.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР