Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов представи структурните промени

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов представи структурните промени
Коментари Харесай

Каракачанов: На протестите са футболните агитки, опозицията раздава листовки от багажник

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов показа структурните промени в държавното управление пред народните представители. Непосредствено преди гласуването на Марияна Николова като нов вицепремиер на мястото на Валери Симеонов, водачът на Вътрешна македонска революционна организация разяснява, че опозицията прави погрешни изявления какъв брой тъкмо са протестиращите в страната, в името на които се прави ремонт на кабинета.

„ Говорите за улицата, дали протестиращите са 2 или 5 хиляди. Знам, че там са хора от агитките, а вие от багажник раздавахте листовките на митингите в Стара Загора “, съобщи силовият вицепремиер.

Той напомни на Българска социалистическа партия и „ Виденовата зима “.

„ Ако съм на ваше място, щеше да ме е позор да приказвам за митинги. По времето на Жан Виденов извън нямаше единствено 300 индивида, а вие в кафето на Народното събрание пеехте партизански песни. Кога във вашата история вие сте били национално виновни? “, попита риторично водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Красимир Каракачанов остро се опълчи на нападките в зала от лидерката на лявата съпротива Корнелия Нинова, че страната ни е позволила най-големия пробив в сигурността на Европейски Съюз с продажбата на документи за българско поданство, което като сектор е поето от Вътрешна македонска революционна организация.

„ Нашата организация е правила революции, само че не се е крила по мандрите. Ако Нинова ми беше загатнала тук името, че продавам българско поданство, щях да я осъждам! Къде стартира казуса – при вашето ръководство. Божидар Димитров беше направил процедурата за етническите българи 1 година, за тези които вие от 1946 година ги биехте и ги карахте да се пишат македонци. Една жена наряза и загуби документите на 14 000 етнически българи, а вие я защитавате. Тогава 14 000 етнически турци получиха документи “, отбрани се вицепремиерът.

Той помоли депутатите да бъдат почтени през гласоподавателите, тъй като „ не може да искаш немски заплати у нас, а да работиш като в Анадола през предишния век “. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация установи, че в страната има апетит за работна ръка и няма безработица, а това е бил ресорът на вицепремиера Валери Симеонов.

„ Симеонов самичък си подаде оставката и никой не го е заключвал в кабинет и не го е принуждавал. Опитвате се да клатите страната, с цел да решавате вътрешно партийните си проблеми “, заключи обстановката в страната Красимир Каракачанов. По думите му през вчерашния ден на срещата на „ дребната коалиция “ сътрудниците му от НФСБ и офанзива не са желали оставката му нито креативен, нито на смешка. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР