Вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова обсъди възможностите за

...
Вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова обсъди възможностите за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова обсъди възможностите за привличане на инвестиции с посланика на Германия

" Вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова разиска опциите за привличане на вложения у нас с немският дипломат Н.Пр. Кристоф Айххорн ", оповестяват от министерството на стопанската система и промишлеността.

В рамките на срещата министър Нинова срещна участниците с опциите за вложения в България, като подчертава, върху Регионалната презентация на България, която ще има съответните параметри за даден район.

„ Когато даден вложител се интересува от избран район и отвори този азбучник, да получи информацията, която го интересува “ - разясни министър Нинова.

И добави:

" Традиционно положителните двустранни връзки в комерсиалната област, както и удобните пазарни благоприятни условия на Германия вършат Вашата страна перспективен външноикономически сътрудник на България “.

" На срещата водачът на Българска социалистическа партия акцентира, че дружно с работодателските организации работят за понижаване на бюрократичната тежест, с цел да се даде по-голяма независимост на бизнеса ", допълват от министерството на стопанската система и промишлеността.

От своя страна дипломат Кристоф Айххорн е изразил признателност за предоставената информация и е уверил, че чака в най-скоро време разширение на съдействието и определяне на нови партньорски връзки сред предприемачи от двете страни.

На срещата е участвал и зам.-министър Димитър Данчев.

Корнелия Нинова е уверила дипломат Айххорн, че Германия може да разчита на правилно партньорство и Министерство на стопанската система и промишлеността ще работи интензивно за поощряване на икономическите връзки сред двете страни.

Снимка: Министерство на стопанската система - Пресцентър
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР