Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов призова премиерът Бойко

...
Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов призова премиерът Бойко
Коментари Харесай

Каракачанов призова Борисов за формиране на експертно правителство

Вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов прикани министър председателят Бойко Борисов и президентът Румен Радев да си подадат ръка в името на събаряне на напрежението и да бъде образуван експертен кабинет, През Facebook националистът изясни, че експертното държавно управление би трябвало да “изведе България от моментната политическа рецесия без реваншизми и политически пристрастия ".

" Ако питате мен, повече от всичко в този момент е необходим формат за разговор. Аз съм подготвен да подсигурявам този разговор ", сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Той подсигурява, че ще се отдръпна от поста в държавното управление, в случай че се реализира единодушие за образуването на експертно държавно управление.

" Вижда се, че митингът към този момент остана на първо място общ брой от партии. Това ще гледаме в идните месеци – партизиране на идеали. Затова още веднъж приканвам, дано най-малко на този празник – 22 септември, си го спестим. После ще имаме години разполагаем за интензивни партийни ежби ", споделя Каракачанов.



Според него в деня, в който България празнува своята самостоятелност, би трябвало да разберем, че не трябва да злепоставяме страната си в чужбина,
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР