Вицекапитанът на Индия Хардик Пандя бе отстранен от останалата част

...
Вицекапитанът на Индия Хардик Пандя бе отстранен от останалата част
Коментари Харесай

Индийският универсален състезател Хардик Пандя отпадна от Световното първенство по крикет поради контузия

Вицекапитанът на Индия Хардик Пандя бе отхвърлен от останалата част от Световното състезание по крикет през 2023 година заради травма на глезена.

30-годишният Пандя беше ранен, пробвайки се да спре топката с левия си крайник от личния си боулинг при успеха на Индия над Бангладеш на 19 октомври.

Продължете да четете

лист от 4 детайла „ Очаквах по-добро “: Защо толкоз доста празни места на Световното състезание по крикет в Индия? Индия победи Шри Ланка, с цел да си обезпечи полуфинално място за Световното състезание по крикет Съперничеството по крикет се развива: Как пристигнаха индийските почитатели да обичам британските играчи Индия подтиква включването на крикета в Олимпиадата, само че дребните се надяват да се возят на стоп завършек на списъка

Универсалният играч пропусна последните три мача на Индия и бързият състезател Прасид Кришна към този момент е извикан на негово място.

„ Трудно е да меля обстоятелството, че ще пропусна оставащата част от Световното състезание “, разгласява Pandya в платформата за известия X, известна преди като Twitter в събота.

„ Ще бъда с тима, духом, ще ги приветствам за всяка топка във всеки мач.

„ Благодаря за всички пожелания, любовта и поддръжката бяха невероятни.

„ Този ​​отбор е специфичен и съм сигурен, че ще накараме всички да се гордеят. “

Балансът, който Хардик, който завоюва пет уикета на шампионата, донесе на индийската страна, се смяташе за решителен за очакванията на домакините да вдигнат трофея.

Победите против Англия, Нова Зеландия и Шри Ланка без него потушиха доста страхове.

33-годишният Мохамед Шами е играчът, към който Индия се е обръщала до момента, с цел да запълни празнината, оставена от Pandya, а дясната ръка Сиймър има 14 уикета в тези три мача.

27-годишният Кришна е играл в 17 еднодневни интернационалните мача и два Twenty20s за Индия, като е спечелил 33 уикета.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР