Витоша приема Славия в двубой от Група А на Втората

...
Витоша приема Славия в двубой от Група А на Втората
Коментари Харесай

Витоша приема Славия, домакините все още без победа в елита

Витоша приема Славия в дуел от Група " А " на Втората осмица в Първа лига.

Домакините единствени в елита нямат победа от началото на акция. Ако и този път футболистите на Костадин Ангелов не съумеят да вземат трите точки, то ще издравнят отрицателния връх от 30 мача без победа на Черноморец Бургас-София от 2007 година. Мачът започва в 20:00 часа.

Славия е водач в тази група с 37 точки, а Витоша е финален с едвам 9 в актива си. Днешният хазаин приключи наедно трите си последни срещи със столични тимове - 1:1 и 0:0 със Славия и нулево реми със Септември. Не е вкарвал повече от един гол в досегашните си 9 дуела със противници от София.

 Галин Иванов: Тази победа беше извънредно значима
Галин Иванов: Тази победа беше извънредно значима

" Отборът сподели темперамент "

Григор Долапчиев не се е разписвал към този момент в 13 следващи срещи за състезание, а 3 от 4-те му попадения през сезона са против водачите Лудогорец (2) и ЦСКА (1).

За първи път, откогато се подвизава в Първа лига, Ивайло Димитров вкара двуцифрен брой голове в границите на един сезон - 10, с което усъвършенства персоналния си връх от 9 попадения за Славия в предишния шампионат.

Галин Иванов пък има 4 гола и една асистенция в последните си 4 мача за " белите ", като в интервала не се разписа само против Витоша, при 0:0 на 30 март тази година.

 Андреа Христов от Славия: Трудно се работи със Златомир Загорчич
Андреа Христов от Славия: Трудно се работи със Златомир Загорчич

" Интересът от чужбина ме ласкае ", съобщи бранителят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР