Витоша (Бистрица) прекъсна серията си от 5 поредни шампионатни срещи

...
Витоша (Бистрица) прекъсна серията си от 5 поредни шампионатни срещи
Коментари Харесай

Десетима от Витоша изстрадаха ценен успех срещу Созопол, тигрите поглеждат към спасението

Витоша (Бистрица) прекъсна серията си от 5 следващи турнирни срещи без победа, откакто се наложи над Созопол с 1:0 в мач от 30-ия кръг на Втора лига. Успехът е доста скъп за “тигрите ”, които се борят за своето оцеляване.



Пламен Крумов осъществя единственото попадение в дуела в 78-ата минута, а днешните домакини играха с човек по-малко повече от едно полувреме. 


 Резултати и голмайстори във Втора лига Резултати и голмайстори във Втора лига
С успеха Витоша се измъкна от последното място в класирането и към този момент има 30 точки. Първият отбор над чертата е с 32 пункта, тъй че за момчетата на Николай Христозов спасението наподобява все по-възможно.



Созопол се намира в сходна обстановка и е единствено с една точка повече от своя противник. В идващия кръг “небесносините ” одобряват борещия се за промоция в елита Спортист (Своге), до момента в който за “тигрите ” следва посещение на Янтра в Габрово.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР