Висшето военноморско училище Н. Й. Вапцаров във Варна търси в

...
Висшето военноморско училище Н. Й. Вапцаров във Варна търси в
Коментари Харесай

Военноморското училище в търсене на нови кадри в Разград

Висшето военноморско учебно заведение " Н. Й. Вапцаров " във Варна търси в Разградско стимулирани младежи, които желаят да съумеят в живота, оповестиха от пресцентъра на Областна администрация Разград .

Това разгласи през днешния ден на конференция в Областната администрация началникът на образователното заведение флотилен адмирал професор д. в. н. Боян Медникаров. Той и част от екипа му бяха на посещаване в Разград, като главната цел бе да бъдат осведомени зрелостниците в района с образованието и опциите за реализация, които предлага " Н. Й. Вапцаров ". Визитата бе осъществена със съдействието на регионалния шеф Драгомир Златев и Областна администрация.

Адмирал Медникаров показа военните и цивилните специалности, които се учат във Висшето военноморско учебно заведение. Той акцентира, че всички те подсигуряват сполучлива кариера и висок витален стандарт на приключилите ги.

Преди конференцията началникът на Военноморското учебно заведение и неговият екип бяха признати от заместник-областния шеф Найден Късов и основният секретар на администрацията Михаил Тодоров /възпитаник на " Н. Й. Вапцаров " /.

Кулминационната точка в визитата на екипа на професор Медникаров бе срещата със зрелостниците от област Разград. Тя се организира от 15 часа в зала " Филхармония ". На нея учениците имаха опция да научат всичко, което ги вълнува, за образованието в образователното заведение, прието за един от най-хубавите военноморски университети в света.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР