Висшето военноморско училище Н. Й. Вапцаров подписа споразумение за сътрудничество

...
Висшето военноморско училище Н. Й. Вапцаров подписа споразумение за сътрудничество
Коментари Харесай

Морско училище подписа договор с министър Мария Габриел

Висшето военноморско учебно заведение " Н. Й. Вапцаров " подписа съглашение за съдействие с Министерството на външните работи, научи Varna24.bg .

Целта е даването на благоприятни условия за образование, трупане на опит и кариерно развиване на студентите, учащи се в морската Алма матер.

Спогодбата сред Министерство на външните работи и ВВМУ е мощно обръщение за съдействие, обрисуване на разнообразни сфери за развиване на младежите и отстояване на мястото на България в стратегически области.

Сред плануваните действия, включени в конвенцията, са: образуване на студентски стажове и срещи с дипломати, взаимни образования, кръгли маси и конференции, повишение на професионалната подготовка посредством показване на действителни проблеми и проблеми от практиката.

В знак на почитание началникът на ВВМУ " Н. Й. Вапцаров “ – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, подари на вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел макет на първия български боен научноизследователски транспортен съд " Св. св. Кирил и Методий “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР