Висшето военно-политическо ръководство на Украйна има стратегия до 2024 г.

...
Висшето военно-политическо ръководство на Украйна има стратегия до 2024 г.
Коментари Харесай

Зеленски има нова стратегия за победа във войната

Висшето военно-политическо управление на Украйна има тактика до 2024 година Целият алианс за поддръжка на Украйна би трябвало да усили напъните си и да даде на украинската войска нужните принадлежности, с цел да успее във войната на Русия. Това съобщи посланикът на Съединени американски щати в Украйна (2006-2009) Уилям Тейлър в изявление за телевизионния канал FREEДОМ.
Дипломатът сподели, че на президента Зеленски е заложен същия въпрос по време на престоя му в Съединени американски щати: има ли нова тактика, каква е тя?
„ И президентът вярно сподели, че няма да приказва обществено за новата тактика, с цел да схванат руснаците за нея. Той увери, че има проект, има тактика. И в случай че през 2024 година Съединените щати и Европа дават оръжията, които той желае, тогава украинските въоръжени сили ще съумеят “, споделя Тейлър. В същото време, съгласно някогашния дипломат, Украйна има два най-важни триумфа през 2023 година Едно от тях е решението на Европейския съюз да стартира договаряния за участие на Украйна. Има и военни триумфи. „ Но, за жалост, не на сушата, а в Черно море. Украинските военноморски сили изтласкаха руснаците от западната акватория на Черно море, позволявайки на комерсиалните товари да изоставен и да влязат в украинските пристанища в региона на Одеса. Това е огромен боен триумф за тази година. И тези два фактора – политическият и военният триумф – ще бъдат от изгода за Украйна през идната година “, съобщи Уилям Тейлър.
„ През октомври бях в Киев и имах опция да беседвам с високопоставени военни. Те описаха проблемите, които срещат, употребявайки тактики и тактики, създадени взаимно с представители на НАТО. Те описаха доста в детайли какъв брой мъчно е да се пробие съветската линия с бойни машини на пехотата (БМП) и бронетранспортьори (БТР). Танковете сами по себе си няма да станат тактичност или тактика за пробив на съветските позиции, както съветските танкове няма да станат тактичност или тактика за пробив на украинските позиции. Този върховен боен чиновник ми сподели през октомври, че бронята е остаряла. Танковете, бойните машини на пехотата, бронетранспортьорите са остарели “, сподели дипломатът.
Според някогашния дипломат в този момент ще приказваме за удари на далечни дистанции, с цел да може Киев да наруши логистиката на врага. Тоест новата тактика изисква оръжия с огромен обхват и високоточни управляеми ракети. „ Самолетите F-16 ще стартират да идват при започване на идната година. Освен това доста се работи по безпилотни летателни апарати – далекобойни, атакуващи, разследващи. Всичко това е в действителност значимо за идващия стадий от борбата “, означи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР