Висшата лига на Англия обяви списък от шестима треньори, които

...
Висшата лига на Англия обяви списък от шестима треньори, които
Коментари Харесай

Висшата лига обяви кандидатите за наградата за Мениджър на сезона

Висшата лига на Англия разгласи лист от шестима треньори, които ще си оспорват наградата за " Мениджър на сезона ".

Номинираните за влиятелното отличие, което се връчва годишно от сезон 1993/94, са испанците Пеп Гуардиола (Манчестър Сити), Микел Артета (Арсенал) и Унай Емери (Астън Вила), португалецът Марко Силва (Фулъм), италианецът Роберто де Дзерби (Брайтън) и англичанинът Еди Хау (Нюкасъл).

От тях само Гуардиола е печелил премията, освен това на три пъти - през сезон 2017/18, 2018/19 и 2020/21. Бившият ментор на Барселона и Байерн е считан за любимец за оценката още веднъж, защото " жителите " са на победа от купата във Висшата лига, а също така доближиха и до финалите в Шампионската лига и купата на Англия.

Сред номинираните обаче не попаднаха мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг, който изведе отбора си до купата на Лигата и до край за купата на Англия, както и наставникът на Ливърпул Юрген Клоп, който през предходната година завоюва оценката за " Мениджър на сезона ".

Името на спечелилия ще стане ясно на 30 май, като то ще се дефинира посредством смесено гласоподаване на почитателите и на панел от специалисти.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР