Висшата лига на Англия обяви, че през миналия сезон (2018-2019)

...
Висшата лига на Англия обяви, че през миналия сезон (2018-2019)
Коментари Харесай

Фалшиви стоки за 5 млн. паунда на отборите от Висшата лига са иззети в Англия

Висшата лига на Англия разгласи, че през предишния сезон (2018-2019) са иззети подправени артикули на клубовете от дивизията на стойност 5 милиона паунда. Общо 160 хиляди разнообразни продукта са били конфискувани от комисията в Англия, която се грижи за това.

Програмата за битката с подправянето и предлагането на подправени продукти е в действие от няколко години. Тя следи както за предложение на незаконни артикули онлайн, по този начин и за продажби към стадионите на клубовете от Висшата лига.

От британския хайлайф прибавят, че от 2007 година до в този момент са били иззети артикули на стойност към 30 милиона паунда. В по-голяма част от случаите става въпрос за фланелки на тимовете.

" Бележим огромен прогрес, откогато беше основана тази стратегия. Целим се да ограничим разпространяването на подправени артикули. Никой почитател не заслужава да бъде ощетен, получавайки нещо подправено или некачествено ", сподели представителят на Висшата лига.

През предходната година Висшата лига заяви за секване на рекордна пратка от Китай. На митницата в Сеул, Южна Корея, беше арестуван резервоар с 400 хиляди подправени артикули на стойност към 4.6 милиона паунда, главно екипи и значки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР