Висш служител в сферата на отбраната от САЩ заяви, че

...
Висш служител в сферата на отбраната от САЩ заяви, че
Коментари Харесай

САЩ: Русия е изгубила между 15 и 20% от военните сили

Висш чиновник в областта на защитата от Съединени американски щати съобщи, че по оценки на Пентагона някои от съветските бойни елементи, отстъпили от региона на Киев през последните дни, са потърпевши толкоз тежко в боевете, че тяхната боеспособност е под въпрос.

Служителят сподели, че бойните елементи са били " на процедура унищожени " и в тях има дребен брой боеспособни бойци и оръжия.

Говорилият при изискване за анонимност чиновник не уточни какъв брой военни подразделения са понесли толкоз обилни вреди. По негови думи някои бойни елементи, отдръпнали се от региона на Киев, стартират да се придвижват към съветските градове Белгород и Валюки, с цел да се преоборудват и да попълнят запасите си, след което най-вероятно ще бъдат ситуирани в района на Донбас в Украйна.

Съединени американски щати са открили, че хиляди съветски военни са се включили към силите, ситуирани от Москва в и към украинския град Харков.

Служителят добави, че по оценки на Съединени американски щати Русия е изгубила от 15% до 20% от военните сили, които беше струпала по границата с Украйна преди началото на нашествието.
ТЕМА преди 27 минути 155 преди 2 часа 1353 преди 2 часа 343
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР