Висш служител на МВР е изчезнал тази нощ край Роман.

...
Висш служител на МВР е изчезнал тази нощ край Роман.
Коментари Харесай

Висш полицай изчезна след мистериозна катастрофа край Роман, водолази го издирват в Искър

Висш чиновник на Министерство на вътрешните работи е липсващ тази нощ край Роман. Рано сутринта в дере над река Искър е открит аварирал “Фолксваген Голф “, в който не е открит никой.

По неофициална информация колата е паднала към 4 часа снощи, само че е била открита едвам след 9 часа сутринта. Предполага се, че е идвала от близкото село Хубавене, когато по неразбираеми на този стадий аргументи е напуснала пътя и скочила в дълбокото дере край реката, оповестява bulnews.bg.



В лекия автомобил са открити телефонът и документите на Петър Петров, който работи на върховен пост в Министерство на вътрешните работи в столицата. Младежът е от Роман и в близки родствени връзки с задържания за корупция в ДАИ общински началник Тихомир Вълчев. Бащата на изчезналия служител на реда е таксиметров водач, а майката работи в банков клон.



Веднага откакто е открит авариралия автомобил, целият разполагаем състав на районното полицейско ръководство в Роман е бил вдигнат под паника. Започнало е огромно търсене на Петър, като в него се присъединили и членовете на ловно-рибарското сдружение. Малко по-късно под моста било намерено якето на изчезналия мъж.

Около обед в града дошъл и екип водолази от Монтана, който се присъединил в претърсването на реката. В късните часове всички, които взели участие в издирването, отпътували към околните села Радовене и Кунино, които са в долното течение на Искър.

На този стадий няма никаква публична информация за самия случай и избавителната интервенция. Полицията занапред ще обяснява какво се е случило снощи край Роман и аргументите за изгубването на сътрудника им.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР