Високопоставеният представител на криминалната полиция във Виена Флориан Финда съобщи,

...
Високопоставеният представител на криминалната полиция във Виена Флориан Финда съобщи,
Коментари Харесай

Разследват българи за сексуален тормоз над 12-годишно момиче в Ав...

Високопоставеният представител на престъпната полиция във Виена Флориан Финда заяви, че от обвинените 12 са малолетни, на възраст сред 14 и 18 години, един е на 19 години, а двама са под възрастта за наказателна отговорност, която в Австрия е 14 години. Те са обвинени за сериозен полов тормоз над малолетни и действия, свързани с порнография.

 

Твърди се, че обвинените са правили действията сред февруари и юни 2023 година в гаражи, в жилищата си и на други места във Виена. Твърди се, че в един от случаите е било употребявано принуждение. Според следствието в останалите случаи жертвата вербално е била заставена да взе участие в полови актове.

Жертвата и нейната майка са докладвали случилото се на управляващите през октомври. 

 

Финда съобщи, че след задълбочено следствие през вчерашния ден 13-те обвинени на възраст над 14-годишна възраст са били разпитани. Някои са признали обвиняванията, до момента в който други са ги отрекли. Един от тях е задържан поради опозиция на силите на реда. Разследващите към момента изследват материалите в мобилните им телефони, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР