Високопоставеният член на националистическата партия Италиански братя на Джорджия Мелони,

...
Високопоставеният член на националистическата партия Италиански братя на Джорджия Мелони,
Коментари Харесай

Представител на партията на Мелони оглави италианския Сенат

Високопоставеният член на националистическата партия " Италиански братя " на Джорджия Мелони, Игнацио ла Руса , беше определен за ръководител на горната камара на италианския парламент - Сената , макар разправиите в дясната коалиция, която завоюва общите избори предишния месец , предава Ройтерс.

Ла Руса завоюва нужното болшинство при гласуването в Сената, макар че доста членове на консервативната партия " Форца Италия " на Силвио Берлускони бойкотираха гласуването , с цел да стачкуват против местата в кабинета, които им бяха препоръчани в идното държавно управление.

На доктрина Ла Руса не би трябвало да успее да завоюва без поддръжката на сенаторите от " Форца Италия ", само че в последна сметка той получи 116 гласа, което го издигна много над нужното болшинство от 104 гласа.

Тъй като гласуването е скрито не излиза наяве кои опозиционни политици са го подкрепили за високия пост.

Десният алианс, който включва " Италиански братя ", " Форца Италия " и Лигата, и даде обещание да донесе политическа непоклатимост на страната след години на краткотрайни държавни управления.

Усилията за сформиране на кабинет обаче се оказаха по-трудни от плануваното и политически източници споделят, че Берлускони е безусловно " гневен " на Мелони, , тъй като е отхвърлила някои от настояванията му за министерски постове. Преди изборите
 Джовинеца, джовинеца, примавера ди белеца! *
Джовинеца, джовинеца, примавера ди белеца!*

Там е работата, че за тази налудничава обстановка не са отговорни водачите, а народите. Ако народите не бяха такива, каквито са, водачите нямаше да се вършат на това, на което се правят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР