Високопоставени представители на британската Консервативна партия предупредиха, че не ги

...
Високопоставени представители на британската Консервативна партия предупредиха, че не ги
Коментари Харесай

Висши консерватори се притесняват, ако Лиз Тръс стане премиер

Високопоставени представители на английската Консервативна партия предизвестиха, че не ги чака нищо положително на идващите общи избори, в случай че бъдещото държавно управление, което се чака да бъде управлявано от Лиз Тръс, не успее да се оправи с рецесията с повишаването на живота, поради набелязаната икономическа политика на редуциране на налозите.

Редица английски издания пишат, че в средите на торите към този момент назрява суматоха при положение, че Лиз Тръс влезе на Даунинг стрийт 10.

Вчера Майкъл Гоув назова нейния проект, фокусиран върху намаляването на налозите, " бягство от действителността " и разгласи, че поддържа Риши Сунак, а ново изследване на Opinium дава преднина на Лейбъристката партия от 8 точки откакто нейният водач Киър Стармър поддържа цялостно заледяване на енергийните сметки през есента, предава БНР. Преди две седмици 29% от всички гласоподаватели бяха декларирали, че Тръс ще бъде по-добър министър председател от Киър Стармър, който получи 28-процентна поддръжка. Последното изследване демонстрира, че в този момент настроенията тотално са се трансформирали, като 31% към този момент считат Стармър за по-добър министър председател против 23% за Тръс. Стармър печели по този индикатор и против Сунак с 29 против 23 на 100.

Друго изследване на YouGov отрежда даже още по-голяма поддръжка за лейбъристите с цели 15 пункта повече, което не се е случвало от 10 години насам. Лиз Тръс, която за момента е любимец за лидерския пост на торите и министър председател на страната, тъй като се радва на по-голяма поддръжка измежду членската маса на Консервативната партия съобщи, че ще се въздържа от " подаяния " за най-страдащите от повишаването на живота, тъй като това е икономическа тактичност на някогашния лейбъристки министър председател Гордън Браун. Вместо това тя ще употребява съкращаването на налозите като метод за стимулиране на стопанската система, макар предизвестията от икономисти и сътрудници, че това ще подклажда инфлацията. Бившият министър на финансите на торите Кенет Кларк дефинира метода на Тръс като " безразсъден и обикновен ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР